dNELAYAN RESORT MELAKA tempat PERCUTIAN TERINDAH DI MELAKA.

D’Nelayan Beach Resort adalah sebuah syarikat yang mempunyai 3 cawangan Resort di Pengkalan Balak ini dan mempunyai 94 bilik 3 Dewan Seminar .Dengan mentadbirkan 3 cawangan kami mempunyai tenaga pekerja yang terlatih.

Perbagai kemudahan yang kami sediakan untuk kepuasan pelanggan kami. Harapan kami semoga percutian anda akan lebih bermakna di tempat kami

Kami Menawarkan perbagai pakej Hari Keluarga , Pakej Seminar ,Jamuan Makan ,dan perbagai keperluan riadah.

Jangan lupa percutian tempat kami terdapat Penyu bertelur pada musim mach hingga September,jika anda berpeluang berkemungkinan akan meyaksikan sendiri penyu bertelur atau anda boleh melihat khazanah penyu dan bilik pameran yang di Pusat Pengurusan Penetasan Penyu dibawah Jabatan Perikanan dengan kerja sama WWF Lawatan ini percuma .

Anda juga boleh membuat lawatan ke Balai Cerap Al Khawarizmi dimana mempelajari astronami .disini ada menayangkan tayangan 3D tercanggih untuk pelawat dan dikenakan bayaran RM 3.00 seorang dewasa. Disini juga anda akan dapat melihat panorama laluan Kapal di selat Melaka denga mengunakan teropong jarak jauh. Amat Mengasikkan.

pemandangan yg indah


Advertisements

One Response

  1. Saya bercadang untuk bercuti di Melaka pada cuti perayaan akan datang . Sila senaraikan chalet di melaka untuk 2 keluarga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: